Αλιβιζάτος – Τσακυράκης στο πλευρό των Οκτώ

29 Ιανουαρίου 2018

Oι δύο κορυφαίοι συνταγματολόγοι καθηγητές Σταύρος Τσακυράκης και Νίκος Αλιβιζάτος θα δώσουν μία ακόμη μάχη υπέρ του κράτους δικαίου στη χώρα μας αναλαμβάνοντας την υπόθεση του τούρκου Σουλεϊμάν Οζκαϊνακτζί. Ήταν ο πρώτος από τους οκτώ Τούρκους στρατιωτικούς που διέφυγαν με ελικόπτερο στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα στην Τουρκία τον Ιούλιο του 2016.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Από τον δωδεκάλογο στα λεωφορεία

22 Ιανουαρίου 2018

Σε όλους εκείνους που φοβήθηκαν να μην πάνε, ενώ μπορούσαν να κάτσουν σπίτι τους εξυψώνοντας τη Θεσσαλονίκη σε «πρωτεύουσα των Βαλκανίων» από «φοβική επαρχία της Αθήνας».

Άρθρο του Περικλή Δημητρουλόπουλου στα Νέα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Άμεση Ανάλυση: Το συλλαλητήριο αλλάζει (;) το τοπίο στη διαπραγμάτευση

22 Ιανουαρίου 2018

Τώρα τα βλέμματα στρέφονται στα συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί για τις αρχές του άλλου μήνα στην Αθήνα, αλλά πρωτίστως η στάση κυβέρνησης και κομμάτων στην διαπραγμάτευση.

Του Σταύρου Τζίμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Το πάθημα (και το μάθημα;) του συλλαλητηρίου

22 Ιανουαρίου 2018

Ο Πρωθυπουργός οφείλει να ελέγξει πρωτίστως τον εταίρο του, η στάση του οποίου έστελνε κόσμο στο συλλαλητήριο. Ομοίως, οφείλει να αναρωτηθεί αν ο Αρχιεπίσκοπος τον δουλεύει. Και μετά να κάνει την υπέρβαση, προχωρώντας σε λύση, ζητώντας από την αντιπολίτευση να αναλάβει τις ευθύνες της.

Του Κώστα Γιαννακίδη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Πόσο κοντά βρισκόμαστε σε συμφωνία για το ​« Μακεδονικό ​»;​

6 Ιανουαρίου 2018

Οφείλουμε να καταβάλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να γίνει κατανοητό από τις  κοινωνίες των δύο χωρών, ότι έχουμε πολύ περισσότερα να κερδίσουμε αν ξεπεράσουμε διάφορες ακαμψίες, παρά εάν μείνουμε προσκολλημένοι σε εμμονές, φοβικά σύνδρομα και διαμάχες που δεν οδηγούν πουθενά.-

Του Γιώργου Κακλίκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ