Για να κάνεις κάτι σημαντικό στη ζωή σου πρέπει να έχεις ομάδα και να είσαι μέρος μίας ομάδας. Το μόνο πράγμα για το οποίο μπορώ να υπερηφανευτώ στη ζωή μου είναι ότι έχω φτιάξει καλές ομάδες. Στην τηλεόραση, στο Αλάτσι, στο Protagon, στην πολιτική. Μία καλή ομάδα μπορεί να κάνει τη διαφορά, ένας μόνος του δεν μπορεί.

Γεννήθηκα τον Φεβρουάριο του 1963 σε ένα χωριό των Χανίων, τον Δραπανιά της Κισάμου. Μεγάλωσα στην Ανω Αγία Βαρβάρα της Δυτικής Αθήνας, στην οποία επέστρεψα ως ενήλικας για να ασχοληθώ με την επιμόρφωση των Ρομ.

Το 1984 ξεκίνησα την δημοσιογραφία από το ραδιόφωνο, συνέχισα με την αριστερή Πρώτη και όταν αυτή έκλεισε πήγα στη συντηρητική Μεσημβρινή.

Εχω δουλέψει σε εννιά ραδιοφωνικούς σταθμούς (ανάμεσά τους ο ΣΚΑΪ αλλά και ο 902 αριστερά στα FM), σε έξι περιοδικά, τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς και έχω κάνει πολιτικές συνεντεύξεις για την Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία και το Βήμα της Κυριακής.

Το 2000 ξεκίνησα να παρουσιάζω στην τηλεόραση τους «Πρωταγωνιστές» μια ενημερωτική εκπομπή που ήταν πρώτη σε θεαματικότητα τα τελευταία χρόνια στο MEGA, δίνοντας παράλληλα λόγο στους «άλλους Πρωταγωνιστές» στα Νέα του Σαββατοκύριακου.

Το 2009 μαζί με άλλους δημοσιογράφους δημιούργησαμε το protagon.gr, ένα σάιτ που φιλοξενεί ιστορίες που μας κάνουν να σκεφτόμαστε διαφορετικά.

Ιδρυσα το Ποτάμι τον Φεβρουάριο του 2014, με στόχο να σπάσουμε την ρουτίνα της πολιτικής.

Εξελέγην για πρώτη φορά βουλευτής στις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, στις οποίες το Ποτάμι κέρδισε το 6,05% των ψήφων και αναδείχθηκε τέταρτο κόμμα με 17 έδρες στην Βουλή.