Το Ποτάμι στο πλευρό αυτών που επιχειρούν

29 Νοεμβρίου 2018 / TAGS:

Στην εκδήλωση απονομής επιχειρηματικών βραβείων, με θέμα: «Βραβεία Βιώσιμης-Καινοτόμου& Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο Μέγαρο Μουσικής, παραβρέθηκε ο Σταύρος. Καλωσορίζοντας τον ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, είπε ότι το Ποτάμι είναι πάντα στο πλευρό της επιχειρηματικότητας και με τις πρωτοβουλίες του ενισχύει την φωνή των μικρομεσαίων.

Δόθηκαν 10 βραβεία ως μια ελάχιστη αναγνώριση καινοτόμων και πρωτοπόρων επιχειρηματικών προσπαθειών επιβίωσης και ανάπτυξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων σε συνθήκες κρίσης.

Ειδικό βραβείο απονεμήθηκε στη φοιτήτρια Ελένη Mαρία Δόντη που πρώτευσε στις εισαγωγικές εξετάσεις, στην Οικονομική Σχολή του Πανεπιστημίου του Πειραιά, ως μια έμπρακτη στήριξη του Επιμελητηρίου στη νέα γενιά. Ξεκινώντας τις βραβεύσεις ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο δημοσιογράφος Νίκος Υποφάντης κάλεσαν τον Σταύρο Θεοδωράκη να δώσει το πρώτο βραβείο στους Βαγγέλη, Σπύρο και Γιάννη Λιάκο, ιδιοκτήτες του εστιατορίου Basegrill στο Περιστέρι.

Μιλώντας ο Σταύρος τα στελέχη του Επιμελητηρίου επεσήμανε ότι ο ρόλος τους στην ανάπτυξη της χώρας είναι αναντικατάστατος. «Θέλουμε και προσπαθούμε να έρθουν ξένες επενδύσεις, αλλά η ροή αυτών των επενδύσεων δεν εξαρτάται από εμάς», τους είπε και πρόσθεσε: «Η ροή όμως των δικών σας επενδύσεων εξαρτάται από εσάς. Εσείς μπορείτε να δίνετε καθημερινά μια ώθηση στην ελληνική οικονομία. Και για αυτό σας ενισχύουμε. Πολεμάμε τη γραφειοκρατία, προσπαθούμε να άρουμε τα εμπόδια από τον δρόμο σας. Ο στόχος μας είναι κοινός. Να κάνουμε την Ελλάδα αλλιώς».

Στην εκδήλωση μίλησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης και έκανε χαιρετισμό ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιος Πιτσιόρλας.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Αφροδίτη Χουλάκη

Επιστροφή