«Θα τα αλλάξω όλα, με τόλμη και αυταπάρνηση»

11 Νοεμβρίου 2017 / TAGS:

Στην αναγκαιότητα να ψηφίσουν οι πολίτες την Κυριακή γιατί έχουν τη μοναδική ευκαιρία συμμετοχής στην εκλογή αρχηγού ενός νέου κόμματος αναφέρθηκε ο Σταύρος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Σιμόπουλο από το Star Κεντρικής Ελλάδας. «Το μεγάλο στοίχημα είναι να πείσω τον κόσμο να πάει να ψηφίσει. Δεν είναι ανησυχία για μένα, είναι για το εγχείρημα», είπε με έμφαση και έδωσε το δικό του στίγμα για την επόμενη μέρα. «Δεν θα εκλεγώ για να ενώσω το ΠΑΣΟΚ και δεν θα εκλεγώ για να αναστήσω παλιές δυνάμεις. Αυτό που θέλει ο κόσμος, ακόμη και του ΠΑΣΟΚ, κι αυτό που έχει ανάγκη η χώρα είναι ένα νέο κίνημα αλλαγής. Αν ψηφίσουν εμένα, να ξέρουν ότι θα φτιάξω ένα εντελώς νέο κόμμα, με στελέχη από το ΠΑΣΟΚ, από το Ποτάμι, αλλά και νέα στελέχη που δεν τα ξέρει κανείς. Ο αρχηγός έχει τη δύναμη να τα αλλάξει όλα και υπάρχουν παραδείγματα από το παρελθόν, όταν σε δύσκολες εποχές κάποια πρόσωπα άλλαξαν τη ροή του χώρου τους και της ιστορίας».

Επαναλαμβάνοντας τις δεσμεύσεις ότι ο ίδιος δεν θα αφήσει τη χώρα ακυβέρνητη, ότι θα αλλάξει αμέσως τον εκλογικό νόμο προκειμένου να υπάρχει σταθερότητα κι ότι δεν θα συνεργαστεί με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ο Σταύρος αναφέρθηκε στην ανάγκη να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα του σήμερα. «Μιλάμε πολύ για το χθες και για το μακρινό μέλλον, παραβλέποντας τα προβλήματα που βασανίζουν σήμερα τον κόσμο. Η επιτυχία μιας κυβέρνησης μετριέται με το βιοτικό επίπεδο και τα χαμόγελα των πολιτών. Επιτυχία δεν είναι να συμπληρώσεις μια τετραετία», είπε χαρακτηριστικά.

Εκφράζοντας την αγωνία του για την πορεία της χώρας, καθώς δεν υπάρχει καθόλου χρόνος, ζήτησε από τον κόσμο να ψηφίσει για αρχηγό σκεπτόμενος τα προβλήματά του και αποφασίζοντας ποιος μπορεί να βοηθήσει στις λύσεις τους. «Πρέπει να μου δώσουν οι πολίτες τη δύναμη να τους στηρίξω. Η ηγεσία του νέου κινήματος δεν είναι μια part-time δουλειά και με έχουν προσβάλει οι τοποθετήσεις του κ. Καμίνη και του κ. Ανδρουλάκη ότι, εφόσον κερδίσουν, θα κρατήσουν και τις άλλες δουλειές τους. Δηλαδή το κόμμα θα λειτουργεί μόνο τα απογεύματα που θα κλείνει ο δήμος Αθηναίων και μόνο Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή που σταματούν οι δουλειές στις Βρυξέλλες; Έχουν όλοι καθήκον να δείξουν αυταπάρνηση για να ηγηθούν και να ανταποκριθούν στην ψήφο χιλιάδων πολιτών», κατέληξε.

Επιστροφή