Στον χώρο του φαρμάκου χρειάζονται καθαρές σχέσεις και καθαρές δουλειές

7 Φεβρουαρίου 2018 / TAGS:

«Δυστυχώς το φάρμακο έγινε πρωτοσέλιδο για τον λάθος λόγο» είπε ο Σταύρος κατά τον χαιρετισμό του σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, κάνοντας ευθεία αναφορά στην υπόθεση Novartis. Πρόσθεσε δε, ότι «ο χώρος χρειάζεται καθαρές συμφωνίες, καθαρό ρυθμιστικό πλαίσιο, καθαρές σχέσεις και τελικά καθαρές δουλειές. Όσο αυτά τα όρια καταπατώνται, τόσο αυτοί που κερδίζουν είναι οι επιτήδειοι και οι κολλητοί της κάθε εξουσίας».

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι «είμαστε αποφασισμένοι», αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται τόσο συλλογική, όσο και ατομική προσπάθεια, για την ενίσχυση των ελληνικών προϊόντων και των ελληνικών φαρμάκων και υπογράμμισε τη σημασία της διόρθωσης των στρεβλώσεων και των αδυναμιών στην πολιτική υγείας, ώστε το ελληνικό φάρμακο να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία.

Ο Σταύρος εξήρε την προσπάθεια που καταβάλουν τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας στην χώρα, καθώς έτσι, όπως είπε, συμβάλλουν στο συλλογικό καλό.

Τον Σταύρο συνόδευε ο Γιώργος Μαυρωτάς, βουλευτής Αττικής και Γραμματέας Κοινοβουλευτικού Έργου.

Δείτε φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Αφροδίτη Χουλάκη

Επιστροφή