Στόχος μας η αναγέννηση της Προοδευτικής παράταξης

22 Οκτωβρίου 2017 / TAGS:

«Τα προβλήματα της χώρας παραμένουν μεγάλα και δεν θα λυθούν αν δεν υπάρξει μια ριζική ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας. Αυτός είναι ο στόχος. Να αναγεννήσουμε την προοδευτική παράταξη. Να μπουν νέοι άνθρωποι στο παιχνίδι και ως ψηφοφόροι και ως στελέχη και αύριο ως βουλευτές» τόνισε ο Σταύρος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους στην Κρήτη, όπου βρίσκεται σε περιοδεία από χθες. Πρόσθεσε μάλιστα, καλώντας τους πολίτες να συμμετέχουν στη δημιουργία του νέου πολιτικού φορέα ότι «η συμμετοχή και όχι η αποχή θα λύσει τα προβλήματα του τόπου».

 

Ο Σταύρος συναντήθηκε την Κυριακή το πρωί με τον Δήμαρχο Κισσάμου Θεόδωρο Σταθάκη, ο οποίος των καλωσόρισε εγκαρδίως και του ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλή δύναμη στην προσπάθεια που κάνει λέγοντας «ας είναι η προσπάθεια που κάνουν για καλό όλων των Ελλήνων. Καλή επιτυχία Σταύρο και εύχομαι τα προβλήματα των Ελλήνων να βρουν λύση». Από την πλευρά του ο Σταύρος τον ευχαρίστησε και ανέφερε ότι αυτό που ζήτησε από τον Δήμαρχο, όπως και από τους άλλους Δημάρχους τις περιοχής είναι να βοηθήσουν ώστε ώστε να έρθει πολύς κόσμος στις κάλπες καθώς είναι απαραίτητη η συμμετοχή του κόσμου σε τέτοιου τύπου δημοκρατικές διαδικασίες.

 

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σταύρου στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Κισσάμου:

 

Για το στοίχημα της συμμετοχής:

 

«Τα προβλήματα της χώρας παραμένουν μεγάλα και δεν θα λυθούν αν δεν υπάρξει μια ριζική ανανέωση του πολιτικού δυναμικού της χώρας. Αυτός είναι ο στόχος. Να αναγεννήσουμε την προοδευτική παράταξη. Να μπουν νέοι άνθρωποι στο παιχνίδι και ως ψηφοφόροι και ως στελέχη και αύριο ως βουλευτές. Γι΄αυτό οργώνω όλη τη χώρα καλώντας τον κόσμο να συμμετάσχει σε αυτές τις διαδικασίες, να ψηφίσουν μαζικά στις 12 Νοέμβρη για τον αρχηγό της νέας προοδευτικής παράταξης. Όσο πιο πολλοί ψηφίσουν, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η ανανέωση του πολιτικού συστήματος. Για να μπορέσουμε μετά να ριχτούμε στη δουλειά για να διορθώσουμε ό,τι μπορούμε να διορθώσουμε από τα προβλήματα της χώρας».

 

Για τις συνεργασίες:

 

«Νομίζω πως είναι βιαστικό να αρχίσουμε με αποκλεισμούς. Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τη ζωή των πολιτών, να αλλάξουμε τα πράγματα, να έχουμε μια καλύτερη πατρίδα. Οι συμμαχίες θα καθοριστούν στο προεκλογικό περιβάλλον που θα υπάρξει. Νομίζω ότι οι εθνικές εκλογές δεν είναι πολύ κοντά, επομένως θα έχουμε χρόνο να συζητήσουμε για τους συμμάχους μας αλλά κυρίως για το πως μπορεί να υπάρξει μια αποφασισμένη κυβέρνηση που θα λύνει τα προβλήματα χωρίς αποκλεισμούς και χωρίς αφορισμούς. Έχω ακούσει να λένε κάποιοι: ας τα βρουν τα άλλα κόμματα, εμείς δεν μετέχουμε στη συγκρότηση μιας κυβέρνησης. Διαφωνώ απόλυτα. Τα κόμματα υπάρχουν για να δίνουν και κυβερνητικές λύσεις. Λύσεις, όχι με βάση τις θέσεις που θα τους μοιράσουν αλλά με βάση τα σχέδια που παρουσιάζονται».

 

Για την επομένη των εκλογών:

 

«Οι εκλογές στις 12 Νοέμβρη θα κερδηθούν γιατί ο κόσμος θέλει ανανέωση και αναγέννηση της παράταξης. Έχω δηλώσει πως μπορώ να είμαι και στρατηγός και στρατιώτης».

 

 

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος

Επιστροφή