Σημασία έχει το σύνολο της λύσης

31 Ιανουαρίου 2018 / TAGS:

«Το Ποτάμι δεν είναι με την κυβέρνηση, δεν είναι με τους ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Είναι με την πατρίδα. Γι’αυτό πολεμάμε», δήλωσε ο Σταύρος, στην κάμερα του Σκάι και στον Σωτήρη Μπολάκη, προσερχόμενος στην εκδήλωση του «Κύκλου Ιδεών για την Εθνική Ανασυγκρότηση». Μάλιστα, ερωτηθείς σχετικά με τις προτάσεις για την ονομασία της πΓΔΜ ανέφερε: Είπα και μετά τη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό πως ένα όνομα σε σλαβική διάλεκτο, μια λέξη θα ήταν ίσως η καλύτερη λύση. Σημασία όμως έχει το σύνολο της λύσης. Δεν είναι μόνο το όνομα. Είναι και οι δεσμεύσεις που θα αναλάβουν για όλα τα θέματα που εκκρεμούν όπως για τα σχολικά βιβλία που δίνουμε μεγάλη σημασία και για το Σύνταγμα.

Ο επικεφαλής του Ποταμιού παραυρέθηκε στην ανοιχτή συζήτηση που διοργάνωσε ο Κύκλος Ιδεών, με θέμα, «Κοινό περί δικαίου αίσθημα Vs. Κράτος δικαίου- Το δύσκολο τρίγωνο: Δικαιοσύνη – Κοινή Γνώμη – Πολιτική», το απόγευμα της Τετάρτης, στο ξενοδοχείο King George.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν ο Παναγιώτης Πικραμμένος,ο Βασίλειος Μαρκής, ο Χρίστος Μυλωνόπουλος, ο Σταύρος Τσακυράκης και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε η δημοσιογράφος, Ιωάννα Μάνδρου.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο Σταύρος παρακολουθεί την εκδήλωση μαζί με την πρέσβειρα τoυ Ηνωμένου Βασιλείου, Kate Smith. Δίπλα τους ο Γιώργος Μαυρωτάς και η Άννα Λυδάκη.
Η εκδήλωση σε εξέλιξη.
Χειραψία του Σταύρου με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο.
Ο Σταύρος με τον πρώην υπηρεσιακό Πρωθυπουργό, Παναγιώτη Πικραμμένο.
Η Kate Smith ανάμεσα στο Σταύρο και τον Γιώργο Μαυρωτά.
Δηλώσεις στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Φωτογραφίες: Αφροδίτη Χουλάκη

 

Επιστροφή