Σε αυτή τη μάχη μπαίνω για να κερδίσω

5 Νοεμβρίου 2017 / TAGS:

«Πάρε την απόφαση στα χέρια σου, δημιούργησε το δικό σου κόμμα ψηφίζοντας τον δικό σου αρχηγό. Τώρα είναι η στιγμή. Ίσως να μην υπάρξει άλλη ευκαιρία για να καθορίσουμε τις πολιτικές αποφάσεις, για να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας». Αυτό το μήνυμα έστειλε από τη Χαλκίδα ο Σταύρος . Το πρωί βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Εύβοιας, επισκέφθηκε την αγορά της πόλης, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο και στελέχη της περιφέρειας και κατέληξε στον πεζόδρομο της Αβάντων, όπου πραγματοποίησε μια ανοιχτή συνέντευξη με δημοσιογράφο του Star Κεντρικής Ελλάδας την οποία παρακολούθησαν δεκάδες πολίτες.

Ανάμεσα στα άλλα, ο Σταύρος δήλωσε:

Προσπαθώ να μην πιστέψω όλο αυτό το αισιόδοξο κλίμα που ζω. Πάρα πολλοί άνθρωποι εδώ στη Χαλκίδα μου λένε ότι θα μετέχουν σε αυτή τη διαδικασία. Ελπίζω να είναι έτσι και ελπίζω σε όλη τη χώρα να ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου κόμματος. Αυτό είναι το δικό μου κάλεσμα: πάρε την απόφαση στα χέρια σου, δημιούργησε το δικό σου κόμμα ψηφίζοντας τον δικό σου αρχηγό. Σε μια εβδομάδα θα ξέρουμε. Σε κάθε περίπτωση απευθύνομαι στους φίλους μας και λέω ότι τώρα είναι η στιγμή. Ίσως να μην υπάρξει άλλη ευκαιρία για να καθορίσουμε τις πολιτικές αποφάσεις, για να αλλάξουμε το πολιτικό σύστημα στη χώρα μας. Εάν έχουν ψηφίσει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες όποιο και αν είναι το αποτέλεσμα θα είμαστε όλοι νικητές.Αν ψηφίσουν λίγοι πολίτες όποιος και να κερδίσει και εγώ να κερδίσω θα είμαστε όλοι ηττημένοι. Σε αυτή την μάχη μπαίνω για να την κερδίσω αλλά πιστεύω ότι όταν μπαίνεις σε μια μάχη πρέπει να μπαίνει και για στρατηγός και για στρατιώτης.

Ο Σταύρος είχε επίσης την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους αγώνες δρόμου, που διεξήχθησαν στο κέντρο της πόλης, και να δώσει μετάλλια στους νικητές της κατηγορίας ανδρών.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την περιοδεία του Σταύρου στη Χαλκίδα.

 

 

Φωτογραφίες: Αφροδίτη Χουλάκη

Επιστροφή