Οι πολίτες απαιτούν από όλους τους υποψήφιους ξεκάθαρες απαντήσεις για τα προβλήματα

2 Νοεμβρίου 2017 / TAGS:

Κάλεσμα στους ανθρώπους της παραγωγής και της δημιουργίας που δεν τους έχει χαριστεί τίποτα στη ζωή τους απηύθυνε ο Σταύρος από την Βέροια, όπου βρέθηκε την Τετάρτη το βράδυ. Το μεγάλο στοίχημα για τον νέο προοδευτικό φορέα, όπως είπε μιλώντας σε ανοιχτή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Ελιά, είναι να καταφέρουμε να ενεργοποιήσουμε τους ανθρώπους που κράτησαν τη χώρα όρθια – τον αγρότη που μοχθεί όλη μέρα στα χωράφια του, τον δάσκαλο του χωριού, τη μητέρα που δουλεύει δύο δουλειές για να μπορεί να πηγαίνει το παιδί της φροντιστήριο.

Ο Σταύρος έδωσε συγκεκριμένες απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που του έθεσαν οι πολίτες και κάλεσε τους συνυποψηφίους του να κάνουν το ίδιο καθώς ο κόσμος απαιτεί, όπως είπε, ξεκάθαρες απαντήσεις για τα προβλήματα που τον απασχολούν. Επιπλέον τόνισε την ανάγκη για μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία –κάτι που θα διασφαλίσει τη θέση του νέου Κινήματος στο πολιτικό σκηνικό. Ο Σταύρος αναφέρθηκε και στις τρεις βασικές προτεραιότητες του καινούργιου φορέα. Όπως είπε πρώτη προτεραιότητα είναι η ανάγκη ύπαρξης ενός ολοκληρωμένου σχεδίου για την Ελλάδα, βάζοντας φρένο στην υπερφορολόγηση, ενισχύοντας την αγροτική παραγωγή και τη δημιουργική Ελλάδα. Δεύτερη προτεραιότητα είναι να περιορίσουμε το κομματικό κράτος και τρίτον χρειαζόμαστε σύγχρονη παιδεία, που θα παρέχει εφόδια στα παιδιά μας, αλλά και αντιμετώπιση της νεανικής φτώχειας που είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της χώρας.

Νωρίτερα ο Σταύρος είχε βρεθεί στη Νάουσα όπου είχε επισκεφθεί μαζί με τον Δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη το Οινοποιείο Δαλαμάρα, στο οποίο ξεναγήθηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν, αλλά και για τη σημασία του να παράγεις και να δημιουργείς στην Ελλάδα σήμερα. Ενώ στη συνέχεια πραγματοποίησε επίσκεψη στον συνεταιρισμό Venus Growers, που όπως ανέφερε είναι «ο συνεταιρισμός που θέλουμε». 

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Σταύρου μετά την επίσκεψή του στο Οινοποιείο:

«Όπως έχω πει, προσπαθώ να επισκεφθώ όλες τις ομορφιές της Ελλάδας, όλες τις πόλεις της Ελλάδας, και να τους μιλήσω γι΄αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε στις 12 Νοέμβρη, να έρθει ο κόσμος να ψηφίσει τον αρχηγό ενός εντελώς νέου κόμματος, ενός προοδευτικού μεταρρυθμιστικού κόμματος που θα συμμετέχουν φιλελεύθεροι, σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστεροί, οικολόγοι, όλοι αυτοί που μπορεί να είναι η δύναμη της χώρας. Ήρθα λοιπόν και στην αγαπημένη Νάουσα να δοκιμάσω τα προϊόντα, να μιλήσω με τους ανθρώπους που τα παράγουν, να ασχοληθώ με τα προβλήματά τους και να τους μεταφέρω το μήνυμα ότι εμείς επιμένουμε ότι η ανάσταση και η ανάπτυξη της χώρας θα ξεκινήσει όταν έχουμε δυνατούς παραγωγούς, δυνατές ομάδες παραγωγών, δυνατές αγροτικές βιομηχανίες που θα αξιοποιούν τον πλούτο της χώρας μας».

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την περιοδεία:

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος

Επιστροφή