Παρακολουθήσεις δια πάσαν νόσον

5 Σεπτεμβρίου 2022

Τους ανομολόγητους φόβους των κομμάτων μπροστά στις πολιτικές εξελίξεις αποκάλυψε ο Σταύρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Tv.

Ο κ. Ανδρουλάκης έχει να λύσει τον γόρδιο δεσμό να μην συνεργαστεί με τον κ. Μητσοτάκη, όπως ο ίδιος δηλώνει, αλλά και να μην συνεργαστεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως το απαιτούν οι ψηφοφόροι του. Ο κ. Τσίπρας θέλει να κερδίσει τους μετριοπαθείς κεντρώους ψηφοφόρους, αλλά ο εκπρόσωπός του μόλις προχθές είπε ότι ο πρωθυπουργός είναι ένα πτώμα που βρωμάει. Ποιους κεντρώους θα προσεγγίσει με αυτή την ακραία φρασεολογία; Και ο κ. Μητσοτάκης μιλάει για πολιτική σταθερότητα και ολοκλήρωση της τετραετίας και ταυτόχρονα ο κ. Γεραπετρίτης ανοίγει θέμα εκλογικού νόμου. Είναι σαν να ζητάς στη διάρκεια ενός αγώνα να ανοίξουν τα γκολπόστ για να μπαίνουν πιο εύκολα γκολ.

Ο Σταύρος προέβλεψε ότι θα ζήσουμε μια περίοδο συγκρούσεων σαν να μην υπάρχει αύριο. Είπε όμως ότι δεν πρέπει να παρασυρθούμε και να πιστέψουμε ότι η συζήτηση για τις παρακολουθήσεις είναι δια πάσαν νόσον και παρουσίασε ως παράδειγμα προς αποφυγή τον βουλευτή της αντιπολίτευσης. Όταν τον πιάσανε για τροχαία παράβαση στην Κρήτη, έβγαλε ανακοίνωση που ζητούσε από τους αστυνομικούς υπαλλήλους των Χανίων να του πουν, ποια είναι η θέση τους για τις παρακολουθήσεις.

Δείτε το βίντεο:

Επιστροφή