Όταν ο Σταύρος συναντά τον Τσολιά της Ελληνοφρένειας.

8 Νοεμβρίου 2017 / TAGS:

Μια διαφορετική πρόκληση “αντιμετώπισε” ο Σταύρος με μια μοναδική συνέντευξη στον Τσολιά της Ελληνοφρένειας με αρκετό χιούμορ αλλά και ουσιαστικές απαντήσεις και ερωτήσεις για όλα τα θέματα. Fake news, αφισοκολλήσεις, ο νέος φορέας, το τρίτο μνημόνιο, τα σαρδάμ, η εκπομπή των Πρωταγωνιστών για την Χρυσή Αυγή ήταν μερικά, μόνο, από τα θέματα που συζητήθηκαν.

 

να κουβαλάει αυτή τη φορά το σακίδιο, τάχθηκε υπέρ της αποποινικοποίησης των ναρκωτικών ουσιών υπογραμμίζοντας όμως  ότι πρέπει “να βάλουμε ένα φράγμα για τα παιδιά”, περιέγραψε το όραμα του για ένα Κίνημα που “ο συνδετικός κρίκος  δεν είναι η ιδεολογία, είναι ότι όλοι πιστεύουμε στη λογική”. και μίλησε για τον Τσιπρα, τον Καμμένο,τον Τσοχατζόπουλο τους συνυποψήφιούς του, τον Σημίτη, τον Μακρόν.

 

Δείτε τις απαντήσεις του Σταύρου:

 

Για το όραμά του:

 

Διαδίδουμε τις ιδέες μας σε νέα πεδία. Ο συνδετικός κρίκος δεν είναι η ιδεολογία, είναι ότι πιστεύουμε όλοι στη λογική.

Καθένας από τους 9 υποψηφίους πιστεύει σε κάτι . Εγώ, λοιπόν, πιστεύω σε κάτι δυσεύρετο στις μέρες μας που είναι η προοδευτική λογική.

 


Για την εκπομπή με την Χρυσή Αυγή:

 

Θα ξαναέκανα εκπομπή με τον Μιχαλολιάκο. Η εκπομπή με τον Μιχαλολιάκο ήταν μια πολύ μεγάλη επιτυχία, όχι με όρους θεαματικότητας, αλλά γιατί για πρώτη φορά τέθηκαν όλα τα ζητήματα που σήμερα συζητάμε για τη Χρυσή Αυγή. Δεν υπήρχε κανένα ερώτημα “γλειφτικό”. Δηλαδή δεν ήταν τα ερωτήματα “πώς περνάτε στις διακοπές.” Ήταν: “έχετε εγκληματικές ομάδες που κυνηγάνε μετανάστες σε όλη τη χώρα”, “είσαστε θιασώτες του Χίτλερ”.  Το τέρας δεν το κρύβεις. Το τέρας το δείχνεις και του λες ευθέως, τολμηρά τα πράγματα.

 

 

Για το πώς θέλει να τον θυμούνται: 

 

Ως έναν άνθρωπο που τόλμησε να πει σε κομβικές στιγμές για τη χώρα κάποιες αλήθειες. Έστω κάποιες αλήθειες. Δεν είναι και λίγο στην ελληνική πολιτική.

 

Για το τρίτο μνημόνιο:

 

Το  τρίτο μνημόνιο το ψήφισα γιατί στην πολιτική έχεις δύο επιλογές: τις δυσάρεστες και τις καταστροφικές. Έχεις σπανίως καλές επιλογές. Εγώ πήγα σε μια δυσάρεστη επιλογή, κράτησα τη μύτη μου και ψήφισα το μνημόνιο του Τσίπρα γιατί η επόμενη λύση θα ήταν η δραχμούλα και δεν θα είχαμε ούτε το παγκάκι σήμερα που καθόμαστε. Θα είχαμε κάψει και τα ξύλα σήμερα για φωτιά.

 

Για την πολιτική: 

 

Είμαι κατά της οικογενειοκρατίας και..είμαι κατά των ανειδίκευτων στην πολιτική, αυτών που μπαίνουν στην πολιτική χωρίς να έχουν δουλέψει ποτέ τους.

 

Για τις ιδεολογικές ταυτότητες των κομμάτων: 

 

Πέρα από το ΚΚΕ και τους όξω από εδώ, οι υπόλοιποι δεν έχουν ταυτότητα. Έχουν ψηφοφόρους και όπου πάνε οι ψηφοφόροι πάνε και οι ταυτότητές τους. Ο Τσίπρας ξεκίνησε εκεί που ξεκίνησε και κατάντησε αυτό που κατάντησε.

 

 

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος

Επιστροφή