Ο Σταύρος στην παρουσίαση της ΕΣΕΕ

11 Ιανουαρίου 2018 / TAGS:

Στην παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης του Ελληνικού Εμπορίου από την Εθνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας στο Μέγαρο Μουσικής παραβρέθηκε χθες ο Σταύρος, συνοδευόμενος από το στέλεχος του Κινήματος και πρώην Γραμματέα Οργανωτικού Παντελή Αβραμίδη.

Ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ Βασίλης Κορκίδης τόνισε κατά την παρουσίαση της έκθεσης ότι το ελληνικό εμπόριο βλέπει θετικά σημάδια, αλλά δεν έκρυψε την ανησυχία του για τη δυναμκή και τη συνέχειά τους στην ελληνική οικονομία. Ο Σταύρος από την πλευρά του τόνισε σε δηλώσεις του τον στρατηγικό ρόλο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και την ανάγκη ελάφρυνσής τους από τα υπερβολικά φορολογικά βάρη.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι πωλήσεις στις μεγάλες επιχειρήσεις αυξήθηκαν κατά περίπου 8,6% αλλά και ο μέσος κύκλος εργασιών των μικρών επιχειρήσεων από τις 130.000 ευρώ το 2016 έφτασε τις 150.000 το 2017.

Στην εκδήλωση βραβεύθηκε από την ΕΣΕΕ ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ενώ ομιλητές ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και η τομεάρχης ανάπτυξης της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

 d

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος

Επιστροφή