Ιωάννα

Ο Σταύρος για την αποκάλυψη της Ιωάννας

28 Απριλίου 2022 / TAGS:

Ο Σταύρος μίλησε στο Δελτίο ειδήσεων του Alpha Tv και στον Αντώνη Σρόιτερ για την αποκάλυψη της Ιωάννας Παλιοσπύρου στους «Πρωταγωνιστές».

«Οι λόγοι που βγάζει τη μάσκα είναι δύο, ο ένας είναι ψυχολογικός. Δεν μπορεί πια να κρύβεται, δεν το θέλουν οι γιατροί δεν το θέλει και η ίδια, πρέπει να φανερώσει το πρόσωπο της ακόμα αν για κάποιους δημιουργεί ένα συναίσθημα φόβου. Ο άλλος λόγος είναι ιατρικός. Αυτές οι μάσκες είναι θεραπευτικές, έχουν κάνει το καλό τους και από δω και πέρα πρέπει να εκτεθεί στον αέρα στον ήλιο, θα φοράει κάποιες φορές την ημέρα τη μάσκα και κάποιες άλλες θα είναι χωρίς τη μάσκα» εξήγησε ο Σταύρος.

«Αυτή η δουλειά δεν ξεκίνησε πριν 10-20 μέρες, ξεκίνησε μήνες πριν. Καταγράφαμε πολλές δράσεις της, καταγράφαμε τα χειρουργεία της. Καταγράφαμε τα μασάζ, τα θεραπευτικά μασάζ. Ό,τι έπρεπε να κάνει η Ιωάννα εμείς ήμασταν δίπλα της με μία κάμερα. Την είδα πλέον μετά από τόσο καιρό ότι κάνει πολύ σίγουρα βήματα, έχει χαθεί αυτή η ανασφάλεια που είχε το πρώτο καιρό με τους ανθρώπους  και νομίζω ότι είναι έτοιμη να κάνει ένα πολύ μεγάλο βήμα μπροστά της» αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η Ιωάννα είναι ένα υπόδειγμα δύναμης, δεν έχει μίσος για αυτό που συνέβη και είναι ένα δίδαγμα στη κοινωνία μας, προτιμά την υπερηφάνεια και την αλληλεγγύη» σημείωσε εμφατικά και ανέφερε ότι η Ιωάννα ήθελε εξαρχής να ασχοληθεί με άλλες ιστορίες συνανθρώπων της και να δώσει κουράγιο σε όσους το έχουν ανάγκη για να ορθοποδήσουν. 

«Έτσι ξεκίνησε να κάνει podcast με ανθρώπους που έχουν πραγματικά ταλαιπωρηθεί στη ζωή τους, δεν έχει κλειστεί λοιπόν στη δική της προσωπική ιστορία, όπως πολλές φορές συμβαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις, ένα σαλιγκάρι που κρύβεται. Θέλει να βγει – και βγαίνει- να υποστηρίζει γυναίκες παιδιά που έχουν ένα ατύχημα κάτι φοβερό στη ζωή τους και που προσπαθούν να το ξεπεράσουν» λέει καταληκτικά.

Δείτε το βίντεο εδώ:

Επιστροφή