Ο νόμος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ διευκολύνει τον Κουφοντίνα και τους ομοίους του

10 Νοεμβρίου 2017 / TAGS:

«Ο τρίτος νόμος που έφεραν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στη Βουλή ήταν η κατάργηση των φυλακών υψίστης ασφαλείας, ήταν μία προμελετημένη πράξη» είπε ο Σταύρος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και στον Γιώργο Παπαδάκη.

Ο Σταύρος εξήγησε πως ήταν ένα παζάρι που είχε κάνει η κυβέρνηση με πολλούς ανθρώπους που ήταν στις φυλακές και δεν ήθελαν να πάνε στις φυλακές Γ’ τύπου.

«Είμαστε η μόνη χώρα της Ευρώπης που δεν έχουμε φυλακές υψίστης ασφαλείας ανέφερε ο Σταύρος τονίζοντας ότι οι φυλακές που έχουμε σήμερα δεν διευκολύνουν τον φτωχό που έχει διαπράξει ένα μικρό αδίκημα αλλά αυτόν που έχει γνωριμίες στη φυλακή, αυτόν που έχει τα χρήματα, αυτόν που έχει τους καλούς δικηγόρους και αυτόν που έχει κάνει ένα μεγάλο έγκλημα. Διευκολύνει τον Κουφοντίνα και τους ομοίους του» είπε ο Σταύρος.

Σχετικά με το ζήτημα των εκλογών της Κυριακής, ο Σταύρος, που έχει θέσει υποψηφιότητα για την ηγεσία του νέου ενιαίου προοδευτικού φορέα, εμφανίστηκε αισιόδοξος και στο ερώτημα αν ο νέος φορέας θα είναι δεκανίκι του ΣΥΡΙΖΑ ή της ΝΔ ο Σταύρος είπε: «Ο προοδευτικός φορέας δεν είναι δεκανίκι, ο προοδευτικός φορέας είναι μία μεγάλη προοδευτική δύναμη που τη στιγμή των εκλογών θα αποφασίσει τις σωστές κινήσεις για να μη μείνει η χώρα ακυβέρνητη. Ο κάθε υποψήφιος έχει δώσει το στίγμα του η κυρία Γεννηματά έχει πει πως η κύρια αντίθεση σήμερα είναι αριστερά – δεξιά, ο Γιώργος Καμίνης θέλει μεταρρυθμίσεις με αριστερό πρόσημο, ο ίδιος είπε δεν είναι αυτής της σχολής γιατί όλα αυτά μυρίζουν λίγο ΣΥΡΙΖΑ».

Στη συνέχεια, ο Σταύρος δεν δίστασε να πει ότι ο ίδιος έχει βάλει ψηλά τον πήχη και δεν τον αλλάζει ανάλογα με τον καιρό. «Το όριο είναι 200.000, αν πάμε κάτω από 200.000 έχουμε ηττηθεί. Για να υπάρξει αυτή η μεγάλη συμμετοχή, το προσπάθησα από την πρώτη στιγμή και το κατάφερα. Έτσι δεν θα ψηφίζουν μόνο τα μέλη του νέου ενιαίου φορέα αλλά και όλοι οι φίλοι».

Παράλληλα, τόνισε ότι έτσι μπορούν να έρθουν να ψηφίσουν και πρέπει να έρθουν να ψηφίσουν και αυτοί που φλερτάρουν με τη Νέα Δημοκρατία, όσοι φεύγουν από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά κι εκείνοι που έχουν μία προοδευτική ματιά σε αυτό χώρο.

Στο ερώτημα, αν μετά τις εκλογές φύγουν οι υποψήφιοι που θα έχουν χάσει, ο Σταύρος εμφανίστηκε σίγουρος πως δεν θα φύγει κανείς γιατί, όπως ανέφερε, θα έχουν πίσω τους 200.000 ψήφους. «Αν ο ελληνικός λαός ψηφίσει τότε δεν υπάρχει ζήτημα να φύγει κανείς» είπε κλείνοντας.

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης:

Επιστροφή