Κέντρο είναι ο Μακρόν

19 Μαΐου 2022 / TAGS:

Μια συνέντευξη εξαίρεση. Η πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη του Σταύρου μετά από πολλούς πολλούς μήνες. Για τον Πούτιν, τον Μακρόν, τους Τούρκους αλλά και για την Ιωάννα και τα podcast… ‘Όλα στο «Κέντρο» με «ανακριτή» τον Γιώργο Κουβαρά.

Τα site κυρίως αναπαρήγαγαν τις απαντήσεις του Σταύρου, για τον κ. Σαμαρά που επιμένει να αναφέρεται απαξιωτικά στο «Ποτάμι». Εσείς όμως δώστε σημασία σε δύο «λεπτομέρειες» απο την συνέντευξη: Οι έλληνες δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να είμαστε οι γκρινιάρηδες του κόσμου. Να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες μας. Και στον πλανήτη social media η Ευρώπη να δώσει μάχη για να μην επικρατήσουν τα troll, τα ρομπότ και οι ανώνυμοι λογαριασμοί.

«Αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, αυτός που εκφράζει το σύγχρονο κέντρο, πιστεύω ότι είναι ο Μακρόν» είπε ο Σταύρος σχετικά με το τι πιστεύει ότι είναι το κέντρο στην σύγχρονη πολιτική σκηνή.

Για την απόφαση του να αναστείλει την λειτουργία του «Ποταμιού» ο Σταύρος είπε: «Είναι και ένα παράδειγμα για τον κόσμο, ότι μπαίνεις σε μια μάχη, προσφέρεις και όταν πάρεις ένα σήμα ότι δεν είσαι πια απαραίτητος, αποσύρεσαι. Να αφήνεις την πανοπλία σου και να φεύγεις».

Σχετικά με τα social media ο Σταύρος τονίζει ότι πρέπει η κοινωνία μας να αντιμετωπίσει τα προβλήματα που γεννιούνται με την παρουσία τόσων πολλών «ανώνυμων» στο διαδίκτυο – «μασκοφόρους» όπως τους ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για το ποιες εκπομπές των «Πρωταγωνιστών» ξεχωρίζει ο Σταύρος, δήλωσε υπερήφανος για την εκπομπή για τους νεκρούς της Μαρφίν καθώς και για τις δύο εκπομπές για τον Παύλο Φύσσα που αποκάλυψαν σε όλους την εγκληματική δράση της Χρυσής Αυγής.

Αναφορικά με την πρόσφατη εκπομπή των «Πρωταγωνιστών» με την Ιωάννα Παλιοσπύρου ο Σταύρος είπε: «Η Ιωάννα είναι ένα θετικό παράδειγμα στην κοινωνία. Μία γυναίκα χτυπημένη με τον πιο άσχημο τρόπο, δεν αποσύρθηκε, δεν έμεινε στο σκοτάδι, αλλά βγήκε και έδωσε την μάχη της επιβίωσης, επιβάλλοντας την παρουσία της έστω και με μάσκα».

 
Δείτε το βίντεο εδώ:

Επιστροφή