«Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε… τώρα τι λες;»

2 Ιανουαρίου 2023 / TAGS:

«Καλά φάγαμε, καλά ήπιαμε. Καλά τη φέραμε τη ζωή μας ως εδώ. Μικροζημιές και μικροκέρδη συμψηφίζοντας. Το θέμα είναι τώρα τί λες;» αυτούς τους στίχους του ποιητή, Μανόλη Αναγνωστάκη, χρησιμοποίησε ο Σταύρος για να τονίσει το δικό του «τώρα τι λες;» προς τα κόμματα εξουσίας.

Όπως είπε στον Αντώνη Σρόιτερ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha TV, όλοι αναρωτιόμαστε αν τα κόμματα έχουν σχεδιασμούς για την χώρα πέρα των προεκλογικών εκστρατειών. Αυτοί οι σχεδιασμοί πρέπει να περιλαμβάνουν απαντήσεις για τα πέντε μεγάλα πολιτικά κεφάλαια:

Τουρκία – υγεία – δικαιοσύνη – πάταξη της φοροδιαφυγής και μεταρρύθμιση του Δημοσίου. Αυτά είναι τα δύσκολα τόνισε ο Σταύρος και όχι πώς θα μοιραστούν στον λαό τα έτοιμα.
Σε ότι αφορά τους πολιτικούς αρχηγούς είπε: «Ο Μητσοτάκης πρέπει να αποδείξει ότι τον ωρίμασε η τετραετία και δεν τον γέρασε. Ο Τσίπρας πρέπει να αποδείξει ότι έγινε σοφότερος και όχι απλώς λαϊκότερος και ο Ανδρουλάκης πρέπει να αποφασίσει με ποιους θα πάει και ποιους θα αφήσει. Ας ελπίσουμε, ότι δε θα φεύγουν οι μέρες, οι εβδομάδες, οι μήνες μόνο με άγονες αντιπαραθέσεις, αλλά θα υπάρχουν και δημιουργικές αποφάσεις για το κοινό καλό» κατέληξε.
Δείτε το βίντεο: 
Επιστροφή