Είμαι πολύ αισιόδοξος και αποφασισμένος για τη μάχη που δίνω

7 Οκτωβρίου 2017 / TAGS:

«Τέρμα οι μονόλογοι. Είμαι εδώ για να δώσω απαντήσεις». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τη συζήτηση με τους πολίτες της Πάτρας ο Σταύρος εγκαινιάζοντας έναν κύκλο περιοδειών σε όλη την Ελλάδα, στις οποίες θα συνομιλεί με τους πολίτες σε ανοιχτές εκδηλώσεις. «Η σκέψη μου είναι να υπάρξει ένας διάλογος με τους πολίτες του Κέντρου για όλο αυτό που ζούμε και για όλο αυτό που κάνουμε. Η απόφαση μου είναι να αγωνιστώ μέχρι τέλους για τη δημιουργία ενός μεγάλου Κινήματος που μεν θα μας χωράει όλους, αλλά θα έχει γερό τιμόνι –ένα τιμόνι που δε θα γέρνει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά», ξεκαθάρισε από την πρώτη στιγμή σε εκδήλωση στην Πάτρα, στο ξενοδοχείο «Βυζαντινό».

Η προσέλευση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή, με το Σταύρο να ανεβάζει κι άλλο τον πήχη για τις εκλογές στον νέο φορέα. «Θα είναι μια μεγάλη ευκαιρία για τη χώρα εάν στις εκλογές ψηφίσουν 300.000 πολίτες. Ας είναι αυτός ο στόχος!» είπε χαρακτηριστικά και κάλεσε τους πολίτες να δώσουν τον αγώνα της συμμετοχής: «Θέλω, ανεξαρτήτως του ποιον έχετε σκοπό να ψηφίσετε στις εκλογές, να δώσετε ο καθένας τον ίδιο αγώνα τον επόμενο διάστημα: τον αγώνα της συμμετοχής. Πρέπει να ταρακουνήσουμε όλο τον κόσμο του προοδευτικού χώρου, να απευθυνθούμε στους απογοητευμένους του ΣΥΡΙΖΑ, σε αυτούς που φλερτάρουν με την Νέα Δημοκρατία. Δεν τους χαρίζουμε, δεν τους χαρίζω. Πρέπει να απευθυνθούμε στη νέα γενιά που σκέφτεται να εγκαταλείψει τη χώρα γιατί δε βλέπει μέλλον. Πρέπει να δώσουμε το μήνυμα στον καθένα τους: “είναι η ευκαιρία σου να συμμετέχεις στη δημιουργία ενός καινούριου Κινήματος” επεσήμανε και απάντησε σε πλήθος ερωτήσεων.

Ο Σταύρος δεν έκρυψε ότι βλέπει με αισιοδοξία την επόμενη μέρα. «Είμαι πολύ αισιόδοξος και πολύ αποφασισμένος για τη μάχη που δίνω, κι ας μη διατηρώ κομματικούς μηχανισμούς» είπε και τόνισε ότι η χώρα έχει ανάγκη τη «συνωμοσία του καλού κι όχι πώς ο καθένας με την παρεούλα του θα φύγει αλώβητος από την κρίση», ενώ επιβεβαίωσε ότι μετά την εκλογή αρχηγού οι δυο κοινοβουλευτικές ομάδες που θα ενταχθούν στον νέο φορέα (το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ) θα συμπορεύονται. Την πολύ επιτυχημένη εκδήλωση προλόγισε ο Δημήτρης Αβραμίδης, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού και συντόνισε ο δημοσιογράφος Αλέξανδρος Κογκόλης. Τον Σταύρο συνόδευε η Αθηνά Δρέττα,στέλεχος του Ποταμιού.

Ο Σταύρος ευχαρίστησε τους κατοίκους της Πάτρας για τη θερμή υποδοχή που του επεφύλαξαν, αναρτώντας αναμνηστικές φωτογραφίες από την περιοδεία του στην πόλη.

Επιστροφή