Είμαστε μαζί σας και αυτό το έχουμε αποδείξει στην πράξη

23 Σεπτεμβρίου 2017 / TAGS:

Συνάντηση του Σταύρου με μέλη της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας

«Είμαστε μαζί σας και αυτό το έχουμε αποδείξει στην πράξη . Και η προηγούμενη ζωή μας το μαρτυρά αυτό, αλλά και η μέχρι τώρα πορεία μας στην πολιτική. Δεν θα προδώσουμε τα πιστεύω μας και θα συνεχίσουμε να δίνουμε τη μάχη για τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα και στη Βουλή αλλά και στην κοινωνία. Εμείς δεν πιστεύουμε σε μια πολιτική Δευτέρα Παρουσία. Η ζωή εξελίσσεται τώρα, άρα αν μπορούμε να διορθώσουμε κάτι θα πρέπει να το κάνουμε» τόνισε ο Σταύρος σε συνάντησή του με εκπροσώπους φορέων και συλλογικοτήτων της κοινότητας ΛΟΑΤΚΙ+ το απόγευμα της Παρασκευής στο Free Thinking Zone.

H συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της επικείμενης συζήτησης στη Βουλή για το νομοσχέδιο που αφορά τη «νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου» για να καταθέσουν οι εκπρόσωποι των φορέων και των συλλογικοτήτων τις παρατηρήσεις τους και τις προτάσεις τους. Όπως επεσήμαναν, αυτό που ζητούν είναι ένα νομοσχέδιο «που δεν θα ακυρώνει τις μέχρι τώρα ζωές των τρανς ανθρώπων, αλλά θα τους βοηθάει».

Στη συνάντηση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών (ΣΥΔ), την κοινότητα Colour Youth, από την ομάδα Υπερήφανοι Γονείς, από τις Οικογένειες Ουράνιο Τόξο, ένας γονέας intersex παιδιού καθώς και εκπρόσωποι από το Athens Pride, τους Proud Seniors, την Ομοφυλοφιλική Λεσβιακή Κοινότητα Ελλάδας (ΟΛΚΕ) και ο αξιωματικός Μιχάλης Λώλης, Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας, μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης ΛΟΑΔ Αστυνομικών.

Τον Σταύρο συνόδευσαν προσωπικότητες που στηρίζουν την υποψηφιότητά του. Ανάμεσα σε αυτούς ο βουλευτής Β’ Αθήνας Γιώργος Αμυράς, ο Νίκος Μηλαπίδης, ο Γιάννης Κωνσταντινίδης, ο Αλέξανδρος Κατσαντώνης και η Μαρλέν Σίντχομ.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από τη συνάντηση:

 

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος

Επιστροφή