Δημοσιογράφοι και πολιτικοί να πάψουν να ταΐζουν το τέρας 

20 Οκτωβρίου 2022 / TAGS:

Να μην καταλήξουν όλες αυτές οι ιστορίες, αφηγήσεις κλειδαρότρυπας, ζήτησε ο Σταύρος απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους και στα κανάλια. Να μην εξοικειωθεί, δηλαδή, η κοινωνία με τις πράξεις των τεράτων. Αναφερόμενος, στη συνέχεια, στα κόμματα ζήτησε να σταματήσει η πολιτική κλωτσοπατινάδα είτε με τη μορφή «εμείς τους πιάνουμε» είτε με τη μορφή «εσείς τους γεννάτε». «Ας μην αντιγράφουμε τις αρρώστιες της Αμερικής, όπου η ακροδεξιά του Τραμπ μέσω του σκοτεινού διαδικτύου, στιγμάτιζε τους Δημοκρατικούς ως προστάτες της διεθνούς παιδοφιλικής μασονίας».

«Οι Δήμοι έχουν γεμίσει με κοινωνικούς λειτουργούς που όμως τους έχει καταπιεί το τέρας της γραφειοκρατίας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Δεν είναι δυνατόν επί του συγκεκριμένου οι κοινωνικοί λειτουργοί, που μοίραζαν τα επιδόματα στην οικογένεια με τα 8 παιδιά και τον ναρκομανή πατέρα, να μην είχαν διεξάγει τόσα χρόνια ούτε έναν έλεγχο. Ας αναλάβουμε, δηλαδή, όλοι την ευθύνη που μας αντιστοιχεί ελέγχοντας βέβαια τις παραλείψεις και τα λάθη του κράτους και των θεσμών της.

Και τώρα μαθαίνουμε ότι η κυρία Δόμνα Μιχαηλίδου τρέχει να συντάξει ένα πρωτόκολλο ευθύνης για τις κοινωνικές υπηρεσίες της Αυτοδιοίκησης, κάτι που έπρεπε να είχε γίνει εξαρχής» ανέφερε ο Σταύρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha TV, με τον Αντώνη Σρόιτερ.

Δείτε το βίντεο:

Επιστροφή