Χρέος των υποψηφίων είναι να δώσουν απαντήσεις στους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας

2 Νοεμβρίου 2017 / TAGS:

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Πρόγραμμα της ΕΡΑ και τη δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή, ο Σταύρος κάλεσε τους συνυποψήφιούς του για την αρχηγία του νέου φορέα να τοποθετηθούν για την ταμπακιέρα, δηλαδή τα προβλήματα της χώρας

«Περιοδεύω και βλέπω ότι οι πολίτες δεν ενδιαφέρονται καθόλου για τα διαδικαστικά. Απαιτούν τοποθετήσεις για τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, τα δικά τους προβλήματα. Η κουβέντα πρέπει να φύγει από τη διαδικασία, πρέπει να έρθει στους ανθρώπους της παραγωγής και της εργασίας. Αυτό είναι το χρέος των υποψηφίων για το φορέα, να φέρουν λύσεις και απαντήσεις για τα πραγματικά ζητήματα και τις προοπτικές.»

Ο Σταύρος  αναφέρθηκε στη δημοσιοποίηση των 21 θέσεων για τη διακυβέρνηση της χώρας που έδωσε στη δημοσιότητα μόλις ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του.

«Μια σύγχρονη πολιτική δύναμη πρέπει να απαντά στα προβλήματα της χώρας. Είναι άκαιρη η συζήτηση περί συνεργασιών και στήριξης για σχηματισμό κυβέρνησης. Όταν έρθει η ώρα των εκλογών, θα πρέπει να γίνει σοβαρή προγραμματική συζήτηση, ένα συμβόλαιο για τη διακυβέρνηση της χώρας μεταξύ των κομμάτων που θα σχηματίσουν κυβέρνηση, όπως γίνεται στη Γερμανία. Από την πολιτική περιμένεις γρήγορα βήματα και απαντήσεις στα ζητήματα του σήμερα. Οι καθυστερήσεις μας κοστίζουν πολύ και απογοητεύουν τους πολίτες, όπως συμβαίνει με τις αποκρατικοποιήσεις», τόνισε.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου «Γιατί να ψηφίσει κάποιος εσάς;» η απάντηση του Σταύρου Θεοδωράκη ήταν άμεση. «Έχω δείξει ότι τολμώ, ότι δεν κρύβομαι, και έχω δουλέψει πάρα πολύ στη ζωή μου. Ο κόσμος και η χώρα δεν έχουν ανάγκη από ανθρώπους που έχουν διοριστεί από κόμματα ή αναδείχτηκαν μέσα από την οικογενειοκρατία. Έχουμε ανάγκη από τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει πολύ στη ζωή τους», κατέληξε.

Ακούστε τη ραδιοφωνική συνέντευξη του Σταύρου, στο σύνδεσμο που ακολουθεί:

Επιστροφή