Αναπάντητα ερωτήματα στο σκάνδαλο των παρακολουθήσεων

8 Αυγούστου 2022 / TAGS:

Ο πρωθυπουργός, παρά τη διαβεβαίωση ότι δε θέλει σκιές, άφησε αναπάντητο το μεγαλύτερο ερώτημα. Γιατί η ΕΥΠ άνοιξε το κινητό του κ. Ανδρουλάκη; Επίσης σημαντικό είναι, όπως τόνισε ο Σταύρος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha Tv, αν ο κ. Κοντολέων, στους 36 μήνες που ήταν επικεφαλής της ΕΥΠ, έκανε ένα και μόνο ένα λάθος – την παρακολούθηση Ανδρουλάκη – ή θα ακολουθήσουν και άλλες αποκαλύψεις.

Ο Σταύρος χαρακτήρισε σφάλμα του πρωθυπουργού το ότι μίλησε για νόμιμη παρακολούθηση την οποία αν τη γνώριζε θα την απέτρεπε λέγοντας ότι αν μια παρακολούθηση είναι νόμιμη δεν είναι δικαίωμα του αν θα γίνει ή δε θα γίνει.

Επεσήμανε, πάντως, ότι κατά την άποψη συνταγματολόγων η παρακολούθηση ήταν παράνομη καθότι ο κ. Ανδρουλάκης καλυπτόταν από την ασυλία που δίνει το Σύνταγμα στους βουλευτές και κατ’ επέκταση στους ευρωβουλευτές. 

Ως προς τον χρόνο των εκλογών, είπε ότι «το τζίνι βγήκε από το λυχνάρι» και η ημερομηνία τους θα εξαρτηθεί από την πορεία των αποκαλύψεων καθότι η δήλωση του πρωθυπουργού δεν έκλεισε το θέμα αλλά αντιθέτως το άνοιξε.

 
Δείτε το βίντεο:
Επιστροφή