Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Σταύρος στο Παρίσι για τη Διάσκεψη για το Κλίμα

11 Δεκεμβρίου 2017

O Σταύρος  θα μεταβεί στο Παρίσι στις 11 και 12 Δεκεμβρίου για να συμμετάσχει στη Διάσκεψη για το Κλίμα που διοργανώνει η Γαλλία, δύο χρόνια μετά την υπογραφή της ιστορικής συμφωνίας του Παρισιού για τη διάσωση του πλανήτη μας.

Πρωταρχικός στόχος της διάσκεψης, στην οποία συμμετέχουν αρχηγοί κρατών, τα Ηνωμένα Έθνη, κόμματα που έχουν πολύ ψηλά στην ατζέντα τους το θέμα του κλίματος αλλά και διεθνείς οργανώσεις και Κινήματα, είναι να επαναβεβαιώσει τη δέσμευση της παγκόσμιας κοινότητας στη διάσωση του πλανήτη.

Η ανάγκη αυτή είναι υψίστης σημασίας μετά την αποχώρηση των ΗΠΑ από τη συμφωνία του Παρισιού.

Ο Σταύρος θα συμμετάσχει στη διάσκεψη προβάλλοντας την άποψη ότι και για την Ελλάδα η προστασία του περιβάλλοντος πρέπει να αποτελέσει κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής της. Οι άνθρωποι που χάθηκαν στη Μάνδρα και σε άλλα σημεία της χώρας εξαιτίας των πλημμυρών είναι ένας επιπλέον λόγος που επιβάλλει τη συμμετοχή όλων μας σε αυτή την τεράστια προσπάθεια.

Ο Σταύρος τη Δευτέρα θα έχει συναντήσεις και με τους επικεφαλής της ομάδας του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν που σχεδιάζουν τις μεταρρυθμίσεις για τη νέα Ευρώπη.

Ο Σταύρος θα συναντηθεί και με την Suzi Dennison, διευθύντρια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις διεθνείς σχέσεις στο Παρίσι.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Δεκεμβρίου 2017
Ετικέτες Εκδήλωση
,