Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Σταύρος στο Ηράκλειο Κρήτης

23 Οκτωβρίου 2017 | 20:00 - 22:00

Σήμερα  Δευτέρα (23/10) στις 10 το πρωί ο Σταύρος Θεοδωράκης επισκέφθηκε τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης, υποστράτηγο Κώστα Λαγουδάκη, στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων.

Την ανάγκη να ανταμείβουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής –αστυνόμους, νοσοκόμους, γιατρούς, πυροσβέστες κ.ά.- τόνισε ο Σταύρος  σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον κ. Λαγουδάκη στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Ο Σταύρος διαβίβασε τα συγχαρητήρια του σε όλους τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση απελευθέρωσης του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Σταύρου:

«Επισκέφθηκα μαζί με τους συνεργάτες μου την Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων. Έδωσα συγχαρητήρια στον στρατηγό Λαγουδάκη και τους συνεργάτες του για την πρόσφατη επιχείρηση απελευθέρωσης του επιχειρηματία. Τους είπα ότι με αυτό που έκαναν έδωσαν έναν άλλο αέρα στην κοινωνία. Απέδειξαν ότι η αστυνομία μπορεί να δρα αποτελεσματικά. Στο πρόσωπο του στρατηγού έδωσα συγχαρητήρια στους αστυνομικούς από το Ρέθυμνο, το Ηράκλειο, τον Άγιο Νικόλαο, από όλες τις περιοχές που συνεργάστηκαν. Και θα σας αναφέρω κάτι που είχα πει και στο παρελθόν: πρέπει να αμείβουμε τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής, αυτούς που είναι καθημερινά στο δρόμο, στα νοσοκομεία -τους αστυνόμους, τους νοσοκόμους, τους γιατρούς, τους πυροσβέστες, τους δασκάλους- όλους αυτούς δηλαδή που αναλαμβάνουν ένα πολύ μεγαλύτερο φορτίο από όλους τους άλλους που είναι στα μετόπισθεν. Για άλλη μια φορά συγχαρητήρια».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Στη συνέχεια, μετέβη στο Ρέθυμνο όπου στις 12 το μεσημέρι συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Γιώργο Μαρινάκη.

Στη 1 το μεσημέρι συνάντησε την Αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνου Μαρία Λιονή.

Στις 7 το απόγευμα θα παραβρεθεί στην αναγόρευση του Ομότιμου Καθηγητή ΕΚΠΑ και Τακτικού Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών Κωνσταντίνου Κριμπά σε Επίτιμο Διδάκτορα του τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών, που θα γίνει στην “αίθουσα Πολυμέσων” του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης.

Στις 8 το βράδυ ο Σταύρος Θεοδωράκης και ο ευρωβουλευτής Γιώργος Γραμματικάκης θα συζητήσουν για το νέο προοδευτικό κόμμα, σε ανοιχτή εκδήλωση στο Χάλαβρο (Μιλάτου 10) στις 20.00, όπως έχει καθιερώσει ο Σταύρος, στο πλαίσιο των περιοδειών του.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την περιοδεία του:

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
23 Οκτωβρίου 2017
Ώρα:
20:00 - 22:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,