Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Σταύρος στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών

2 Οκτωβρίου 2017 | 19:30 - 20:00

Μια σημαντική ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με αφορμή την έκδοση του συλλογικού τόμου Beyond Austerity: Reforming the Greek Economy, MIT Press 2017 παρακολούθησε ο Σταύρος  στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών.

«Πέρα από τη λιτότητα» ήταν το θέμα της ημερίδας και ακολούθησαν συζητήσεις για τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας. Ο Σταύρος παρακολούθησε την ενότητα που αφορούσε τις συνθήκες πραγματικής ανάπτυξης στην ελληνική οικονομία, τις προτεραιότητες της οικονομικής πολιτικής και το ποιες μεταρρυθμίσεις είναι η πιο επείγουσες και σημαντικές που πρέπει να γίνουν στη χώρα μας. Τις απόψεις τους στα παραπάνω θέματα ανέλυσαν οι κ. Δημήτρης Βαγιανός, Νίκος Βέττας, Κώστας Μεγήρ και Χριστόφορος Πισσαρίδης με συντονιστή τον Αλέξη Παπαχελά.

Αμέσως μετά το τέλος της ημερίδας ο Σταύρος είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις με προσωπικότητες του χώρου, όπως τον διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα, τον πρώην υπουργό οικονομικών Γκίκα Χαρδούβελη, τον γενικό διευθυντή του ΙΟΒΕ Νίκο Βέττα και τους καθηγητές Ηλία Παπαιωάννου, Δημήτρη Βαγιανό και Πλάτωνα Τήνιο. Οι δύο τελευταίοι έχουν στηρίξει δημόσια την υποψηφιότητα του Σταύρου για το νέο προοδευτικό Κίνημα.

Τον Σταύρο συνόδευε ο βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς και συνεργάτες του με εξειδίκευση στον Τομέα της Οικονομίας.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:

 

Φωτογραφίες: Θοδωρής Μανωλόπουλος

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
2 Οκτωβρίου 2017
Ώρα:
19:30 - 20:00