Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Σταύρος στις Βρυξέλλες

27 Σεπτεμβρίου 2017 | 12:00 - 20:00

Ο Σταύρος πραγματοποιεί σήμερα επίσημη επίσκεψη στις Βρυξέλλες. Στο πλαίσιο αυτό, μίλησε για τη νέα Ευρώπη που οραματιζόμαστε σε εκδήλωση με τίτλο: «Η θέση της Ελλάδας στο μέλλον της Ευρώπης». Την εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ASP 3E2), διοργάνωσε ο ευρωβουλευτής του Ποταμιού Μίλτος Κύρκος και η oμάδα «Μεταρρυθμίσεις και Ανάπτυξη στην Ελλάδα».

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής και Συντονιστής του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή Παναγιώτης Λιαργκόβας. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος, ανταποκρίτρια του ΣΚΑΪ και της Καθημερινής στις Βρυξέλλες, Ελένη Βαρβιτσιώτη.

Νωρίτερα ο Σταύρος, από τις Βρυξέλλες, έστειλε ηχηρό μήνυμα για την ανάγκη να διεξαχθεί και ηλεκτρονική ψηφοφορία, στο πλαίσιο της διαδικασίας για την εκλογή αρχηγού για το νέο προοδευτικό Κίνημα.

Δείτε το μήνυμα του Σταύρου εδώ :

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στις Βρυξέλλες, ο Σταύρος συνάντησε σήμερα το πρωί τον Επίτροπο Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείας Πιέρ Μοσκοβισί, στο γραφείο του τελευταίου, στο κτίριο Berlaymont.

Στις 2.30 το μεσημέρι συνάντησε τον αντιπρόεδρο των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, τον Γερμανό σοσιαλδημοκράτη Ούντο Μπούλμαν στο γραφείο του στο Ευρωκοινοβούλιο.

Στις 4.30 το απόγευμα της Τετάρτης ο Σταύρος συνάντησε τον πρόεδρο του S&D κ. Τζιάνι Πιτέλα.

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
27 Σεπτεμβρίου 2017
Ώρα:
12:00 - 20:00
Ετικέτες Εκδήλωση
,