Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Σταύρος σε Νάουσα και Βέροια

1 Νοεμβρίου 2017 | 19:00 - 21:00

Τη Τετάρτη 01 Νοεμβρίου, ο Σταύρος συνεχίζει την πανελλαδική του περιοδεία. Επόμενοι προορισμοί του η Νάουσα και η Βέροια.

Δείτε το πρόγραμμά του αναλυτικά παρακάτω:

16.00 Επίσκεψη στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Venus Growers

17.00 Μετάβαση στο Χώρο Τεχνών όπου παρακολούθησε διημερίδα για τη σεξουαλική κακοποίηση των παιδιών. Συνάντηση με τον δήμαρχο Βέροιας, Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη

19.00 Ανοιχτή συνάντηση με φορείς, πολίτες στον πολυχώρο Ελιά στην ομώνυμη πλατεία στη Βέροια.

Την ανάγκη να επενδύσουμε σε ένα ισχυρό παραγωγικό τομέα που θα αξιοποιεί τον πλούτο της χώρας μας υπογράμμισε ο Σταύρος σε δηλώσεις του από την Νάουσα. Ο Σταύρος νωρίτερα είχε επισκεφθεί μαζί με τον Δήμαρχο Νάουσας Νίκο Κουτσογιάννη το Οινοποιείο Δαλαμάρα, όπου ξεναγήθηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους και τους ιδιοκτήτες για τα προβλήματα που τους απασχολούν, αλλά και για τη σημασία του να παράγεις και να δημιουργείς στην Ελλάδα σήμερα.

Κατά την επίσκεψή του στην περιοχή απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές της 12ης Νοέμβρη. Παράλληλα, τόνισε ότι το δύσκολο και το αναγκαίο για το νέο Κίνημα θα είναι να βάλει στο παιχνίδι τους ανθρώπους που κράτησαν όρθια τη χώρα και δεν τους χαρίστηκε ποτέ τίποτα.

Διαβάστε αναλυτικά τη δήλωση του Σταύρου:

«Όπως έχω πει, προσπαθώ να επισκεφθώ όλες τις ομορφιές της Ελλάδας, όλες τις πόλεις της Ελλάδας, και να τους μιλήσω γι΄αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε στις 12 Νοέμβρη, να έρθει ο κόσμος να ψηφίσει τον αρχηγό ενός εντελώς νέου κόμματος, ενός προοδευτικού μεταρρυθμιστικού κόμματος που θα συμμετέχουν φιλελεύθεροι, σοσιαλδημοκράτες, κεντροαριστεροί, οικολόγοι, όλοι αυτοί που μπορεί να είναι η δύναμη της χώρας. Ήρθα λοιπόν και στην αγαπημένη Νάουσα να δοκιμάσω τα προϊόντα, να μιλήσω με τους ανθρώπους που τα παράγουν, να ασχοληθώ με τα προβλήματά τους και να τους μεταφέρω το μήνυμα ότι εμείς επιμένουμε ότι η ανάσταση και η ανάπτυξη της χώρας θα ξεκινήσει όταν έχουμε δυνατούς παραγωγούς, δυνατές ομάδες παραγωγών, δυνατές αγροτικές βιομηχανίες που θα αξιοποιούν τον πλούτο της χώρας μας».

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
1 Νοεμβρίου 2017
Ώρα:
19:00 - 21:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,