Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Σταύρος στην Πάτρα

7 Οκτωβρίου 2017 | 12:00 - 21:00

Στην Πάτρα συνεχίζει την πανελλαδική του περιοδεία ο Σταύρος.

Την ανάγκη ο νέος φορέας να αγκαλιαστεί από τον κόσμο –μέσα από τη συμμετοχή του στην εκλογική αναμέτρηση – τόνισε ο Σταύρος σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους «Ελπίζω ότι αυτό που πάμε να κάνουμε θα έχει μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο, για να γεννηθεί από το μηδέν ένα καινούριο προοδευτικό Κίνημα που θα βοηθήσει την πατρίδα μας. Αυτός είναι ο στόχος, και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα» ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είμαι ευγνώμων στον κόσμο που συνάντησα γιατί πήρα μια μεγάλη ένεση αισιοδοξίας. Μπορεί ο ουρανός να ήταν λίγο συννεφιασμένος, αλλά υπήρχαν πολλά χαμόγελα και πολύς ήλιος στα πρόσωπα των ανθρώπων». Ο Σταύρος προσέθεσε «Ελπίζω ότι αυτό που πάμε να κάνουμε, είτε γίνει τον Νοέμβριο, είτε τον Δεκέμβριο, θα έχει μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο, για να γεννηθεί από το μηδέν ένα καινούριο προοδευτικό Κίνημα που θα βοηθήσει την πατρίδα μας. Αυτός είναι ο στόχος, και τα υπόλοιπα είναι δευτερεύοντα».

Για την απόφαση να αναδειχτεί ο αρχηγός πριν δημιουργηθεί ο νέος φορέας:

«Αυτό ακριβώς είναι η παγκόσμια πρωτοτυπία του νέου φορέα και την υπερασπίζομαι γιατί όπως ξέρετε ήταν δική μου πρόταση. Δηλαδή είχα πει ότι πρώτα να βγάλουμε τον αρχηγό και μετά όλα τα άλλα, ενώ κάποιοι φίλοι μας λέγανε να γίνει πρώτα το συνέδριο και μετά όλα τα άλλα. Ο σκοπός είναι απλός και λίγο πονηρός.Επειδή όταν μιλάμε για μαζικές διαδικασίες, ο κόσμος το έχει συνδέσει με στημένα πράγματα, για ανθρώπους που στέλνει είτε το ένα είτε το άλλο κόμμα, προσπάθησα να το ξεπεράσω όλο αυτό. Γι΄αυτό πρότεινα να εκλέξει ο κόσμος τον αρχηγό, προφανώς με βάση τις θέσεις του, έναν άνθρωπο που θα έχει ένα στέρεο πολιτικό υπόβαθρο, ξεκάθαρες απόψεις και γύρω από τον αρχηγό θα δομηθεί ένα καινούριο Κίνημα. Αυτό που κάποιοι μπορεί να θεωρήσουν αδυναμία, πιστεύω ότι είναι η δύναμη».

Διαβάστε εδώ την ομιλία του, με την οποία εγκαινίασε έναν κύκλο περιοδειών σε όλη την Ελλάδα, στις οποίες θα συνομιλεί με τους πολίτες σε ανοιχτές εκδηλώσεις.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Πάτρα, ο Σταύρος συνάντησε τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας Απόστολο Κατσιφάρα, στο κέντρο της πόλης.

Ακολούθησε συνάντηση στις 19:00, στο βιβλιοκαφέ  Adagio II στη Ναύπακτο (Ν. Μπότσαρη 10)

Τέλος παρακολούθησε την αναπαράσταση της Ναυμαχίας της Ναυπάκτου, στο λιμάνι.

Τον Σταύρο συνόδευσε η Αθηνά Δρέττα.

Δείτε φωτογραφικό υλικό από το ξενοδοχείο Βυζαντινό:

Φωτογραφίες : Αφροδίτη Χουλάκη

 

 

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
7 Οκτωβρίου 2017
Ώρα:
12:00 - 21:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,

Χώρος Διεξαγωγής

Byzantine Hotel
Ρήγα Φεραίου 106
Πάτρα, 262 21
+ Χάρτης Google