Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Ο Σταύρος και κεντρικά στελέχη του Ποταμιού στη Θεσσαλονίκη

4 Δεκεμβρίου 2017 | 18:00 - 20:00

Οι μεγάλες αλλαγές χρειάζονται ανθρώπους και χρειάζονται σκέψη. Πιστό σε αυτές τις αρχές, το Ποτάμι προχώρησε προσφάτως στη σύσταση Επιτροπής Αξιολόγησης Αποφάσεων και Δράσεων των τελευταίων τριών ετών. Όμως η προσοχή μας δεν πρέπει να γέρνει ετεροβαρώς στο παρελθόν. Οι μεγάλες αλλαγές χρειάζονται εκτός από νηφάλια αξιολόγηση των εμπειριών μας και συνετό σχεδιασμό των επόμενων κινήσεών μας.

Για τον λόγο αυτό, ο Σταύρος και κεντρικά στελέχη του Ποταμιού θα βρεθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες στην περιφέρεια προκειμένου να έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τις σκέψεις των μελών του Κινήματος που στήριξαν, είτε με επιφυλάξεις, είτε χωρίς κανέναν ενδοιασμό το εγχείρημα της υποψηφιότητας του επικεφαλής του Ποταμιού στις εκλογές για την ηγεσία του νέου φορέα, αλλά και να γνωρίσουν εκείνους που προσέγγισαν για πρώτη φορά το Ποτάμι μέσω της ψήφου τους στις κάλπες για τον νέο φορέα. Παλαιοί και νέοι φίλοι με τις ίδιες αρχές και την ίδια ορμή. Μπροστά σε μια μεγάλη μάχη: τη μάχη των ιδεών μας.

Πρώτη στάση σε αυτή τη διαδρομή είναι η Θεσσαλονίκη τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2017. Δεύτερη στάση είναι η Πάτρα και τρίτη στάση είναι η Αθήνα, ενώ μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων θα ακολουθήσουν ορισμένες ακόμα συναντήσεις που θα ανακοινωθούν προσεχώς.

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
4 Δεκεμβρίου 2017
Ώρα:
18:00 - 20:00
Ετικέτες Εκδήλωση
, ,